MOI Studio

HATHA FLOW

Den här klassen är för dig som vill stärka kroppen och sätta igång energiflödet. Vi tränar styrka och balans medan vi flödar genom de olika positionerna (asanas). Passar för både dig som är nybörjare och för dig som praktiserat ett tag.

Hatha yoga är en av de äldsta yogaformerna. På Sanskrit står ”ha” för solen och ”tha” för månen och syftet är att skapa balans och förening mellan de maskulina och feminina krafterna som finns inneboende inom oss alla.

LJUSYOGA

Kom ner i varv omringad av tända ljus. I den här klassen inleder vi med ett par lugna positioner och avslutar med en längre meditation. Du bjuds in att landa där du är och blicka inåt. En perfekt klass för att komma ner i varv och hem till sig själv.


Stilla din kropp och ditt sinne. 

MYSTIC YOGA

En klass med inspiration hämtad från de tarotkort som Linnea drar i början av klassen och som baseras på deltagarnas önskan och behov. Till stämningsfull musik flödar vi mellan de olika yin- och yangpositionerna.

Välkommen!

KLASSISK KUNDALINI

I vår klassiska kundaliniklass använder vi uråldriga tantriska tekniker såsom mantran, poser och rörelser för att göra en energetisk resa genom vårt chakrasystem.

Tillsammans bjuder vi in den kreativa kraften (Shakti) i våra liv och utforskar yogan på ett djupare och läkande plan. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av Kundaliniyoga för att delta i klassen - alla är välkomna!

YOGA NIDRA

Nidra betyder sömn på sanskrit men vad vi egentligen gör är att skänka vårt sinne och nervsystem vila. Med ursprung ur den tantriska läran används nidran som en metod att utöva meditation. I klassen utforskar vi hjärnans olika våglängder och landar i landet precis mellan vakenhet och sömn.

SLOWYOGA

En klass för dig som vill göra yoga i ett lugnare tempo. Kanske har du inte gjort yoga tidigare, är senior eller har en kropp som behöver börja yoga för att bli smidigare och starkare. Klassen är en Hathayogaklass som utgår från deltagarnas förutsättningar och det finns alltid alternativa övningar för den som behöver det. Klassen kan också utföras sittande på en stol.

HAPPY YOGA

Fyll på med ny energi i denna glädjefyllda Hatha klass!
Denna klass handlar mindre om att göra rätt och mer om att vara nyfiken, utforska och tillåta sig själv att få prova sig fram - alltid med andningen och ett leende i fokus!

AFTER WORK

YOGA

Lämna veckans måsten bakom dig och landa i kroppen. Vi släpper på spänningar och fyller på med ny energi. I ett härligt flöde avrundar vi arbetsveckan och dansar tillsammans in helgen i denna lekfulla och lättsamma klass! Passar såväl nybörjare som vana yogis.

Hålls jämna veckor.

LÖRDAGSYIN

I samklang med månens energi landar vi i yinklassen på djupet i oss själva och på mattan. Här kan vi finna återhämtning för vårt nervsystem och rotat lugn.

Vi ger oss själva lite längre tid i varje position och tar hjälp av redskap och filtar för att finna ro.

KIRTAN

Att sjunga och spela musik är också ett sätt att praktisera yoga - ett jättefint sådant!

Med ljud och mantran tonar vi vår vibration för att känna lycka och samhörighet.

Ta med din vän, ditt instrument eller helt enkelt din närvaro så skapar vi en cirkel av välmående tillsammans.

Hålls ojämna veckor.