MOI Studio

SLOWYOGA

En klass för dig som vill göra yoga i ett lugnare tempo. Kanske har du inte gjort yoga tidigare, är senior eller har en kropp som behöver börja yoga för att bli smidigare och starkare. Klassen är en Hathayogaklass som utgår från deltagarnas förutsättningar och det finns alltid alternativa övningar för den som behöver det. Klassen kan också utföras sittande på en stol.

HATHA FLOW

Den här klassen är för dig som vill stärka kroppen och sätta igång energiflödet. Vi tränar styrka och balans medan vi flödar genom de olika positionerna (asanas). Passar för både dig som är nybörjare och för dig som praktiserat ett tag.

Hatha yoga är en av de äldsta yogaformerna. På Sanskrit står ”ha” för solen och ”tha” för månen och syftet är att skapa balans och förening mellan de maskulina och feminina krafterna som finns inneboende inom oss alla.

KLASSISK KUNDALINI

I vår klassiska kundaliniklass använder vi uråldriga tantriska tekniker såsom mantran, poser och rörelser för att göra en energetisk resa genom vårt chakrasystem.

Tillsammans bjuder vi in den kreativa kraften (Shakti) i våra liv och utforskar yogan på ett djupare och läkande plan. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av Kundaliniyoga för att delta i klassen - alla är välkomna!

HATHA

Fyll på med ny energi i denna glädjefyllda Hatha klass!
Denna klass handlar mindre om att göra rätt och mer om att vara nyfiken, utforska och tillåta sig själv att få prova sig fram - alltid med andningen och ett leende i fokus!

LÖRDAGSYIN

I samklang med månens energi landar vi i yinklassen på djupet i oss själva och på mattan. Här kan vi finna återhämtning för vårt nervsystem och rotat lugn.

Vi ger oss själva lite längre tid i varje position och tar hjälp av redskap och filtar för att finna ro.