MOI Studio

Workshops

”Din mat ger näring till din kropp och dina tankar ger näring till ditt sinne”

Allt som vi äter ger kroppen näring. Och alla tankar som vi tänker, skapar känslor hos oss. Vi vill ju att våra kroppar ska må bra. Men hur gör vi för att ge vårt sinne god näring när vi står mitt i en stressande situation?

Under workshopen får du - med Ewa Winjes vägledning - skriva om någon händelse i ditt liv som påverkar dig mycket och som du gärna vill förändra. Syftet med workshopen är att du ska börja bli medveten om vilka tankar du har och hur du medvetet kan välja att förhålla dig på ett sätt som ger dig mer glädje, mindre stress och oro i ditt liv.

Fokus ligger på ditt eget skrivande. Du behöver inte vara bra på att skriva, ingen ska läsa det du har skrivit och du behöver heller inte läsa upp det för någon.

För vem?

Det enda som krävs för att delta på workshopen är att du är nyfiken och öppen för att börja lyssna till vad ditt hjärta vill. Och du – glöm inte att ta med dig en fin anteckningsbok och en penna som känns bra för dig att hålla i.

Vill du?

Vi ses tisdagen den 17 mars kl 18.30 – 20.30.

Pris: 160:-

I priset ingår en kopp härligt indiskt kryddte (Masala Chai) och en nyttig raw food-kaka. Fikar gör vi under frågestunden efter workshopen.


För frågor - kontakta Ewa, tel 073-675 77 23 eller e-post ewa@ewawinje.se.


Anmäl dig på plats på MOI eller här

Skriv för ditt liv utifrån ayurveda

17 mars 18.30-20,30