Cecilia


Cecilia är en inkännande och ödmjuk person som är utbildad i yin, hatha flow, vinyasa och somatisk yin och hon är också praktiserande Reikimaster. Cecilia anpassar sina klasser till varje individ och är mycket mån om att din kropps möjligheter och begränsningar är i fokus. Cecilia har en förmåga att skapa en trygg atmosfär i yogastudion vilket hjälper dig att våga vara närvarande och öppen under klassen. Hon har ett stort intresse för anatomi vilket är en enorm tillgång då det gäller att förebygga och lindra skador hos varje unik individ. Cecilia brinner även för Reiki och du kan boka behandlingar i Reikihealing direkt med henne.

Åsa


Åsa har undervisat i yoga, hälsa och självkännedom på heltid under de senaste 20 åren. Hon har tillbringat mycket av sin tid som arrangör och kursledare i olika delar av Indien och på Österlen, där hon har sin bas. 
Kärleken till naturen och att värna om den, har varit en röd tråd i hela hennes liv. Att hämta kraft från naturen och att finna det naturliga inombords. 
Hon brinner för att vägleda människor i att komma tillbaka till sitt ursprung genom avspänning, närvaro och njutning i nuet. Att komma närmare sin sanning och någon av sina livsuppgifter och att blomstra som människa för sin egen och andras glädje är målet. 
Åsa ger sessioner för enskilda och par, som bokas direkt med henne.  Livsbalans och personlig utveckling med hjälp av de terapeutiska verktyg som hon utvecklat under sina 35 år som yrkesutövare på området.

Lina


Lina Maliganis tog sin yogautbildning i Ayur Yoga 2015, där hon inspirerades av kombinationen yoga och ayurveda och hur dessa kompletterade varandra. Sedan dess har hon byggt på dessa kunskaper med Ayur Yin och Ayurvedisk Hälsorådgivare. Denna urgamla visdom från Indien är nu Linas främsta verktyg för balans, hälsa och välmående i livet.
Då Ayur betyder Livet, har Lina alltid detta som utgångspunkt när hon leder sin yoga. Hon utgår från livets alla aspekter, där det mest betydelsefulla för henne har blivit att sträva efter att alltid vara och leva utifrån hjärtat.
Vad Lina vill förmedla på mattan är att vara sanna och äkta mot oss själva genom att landa i hjärtat och i våra känslor. Hon inspirerar till att ödmjukt se oss själva och spegla vårt vardagliga liv genom yogans practise och filosofi. Att lyssna inåt och skapa balans i livet är vad Lina vill förmedla till de människor hon möter.

Michaela


Michaela är utbildad lärare i vinyasa, yin och hatha yoga. Yoga är Michaelas kompass i livet och en källa till glädje och inspiration. Förutom positionernas vackra verkan har hon en kärlek till yogans filosofiska värld som hon tycker om att förankra sina pass i. På sina klasser utgår hon oftast från ett tema som hon för samman med ett lugnt yogaflöde. Hon har varit yogalärare sedan sex år tillbaka och att dela yoga med människor är något hon verkligen älskar att göra. För Michaela är yoga framför allt ett terapeutiskt verktyg som stärker kroppen fysiskt, emotionellt och mentalt, och en upplevelse av balans och lugn som hon hoppas kunna förmedla på sina klasser. 

Alexandra


Alexandra är en jordnära och ödmjuk person och detta kommer igenom i hennes mjuka och inkännande sätt att möta människor på. Likväl i yogarummet, som utanför. Hennes guidning i yogan utgår från hjärtat, med ett fokus på att varje person ska följa sitt eget hjärta, vara inlyssnande till sin egen kropp och dess signaler och lyssna in till känslan som är närvarande i stunden. I yogaklasserna ges alltid fokus åt känslan, men alla andra delar utav oss får också plats - vår fysiska upplevelse och kontakten med kroppen, våra mentala och emotionella delar, samt kopplingen till vår energikropp. På klasserna med Alexandra bjuds Hela Du in, och du får välkomna en stund enbart för Dig.

Sandra


Prästinna, mindfulnessinstruktör och coach med dansen i blodet.
Sandras närvaro och omfamnade sätt välkomnar dig till stillhet - tryggt och kärleksfullt.
Varmt välkommen till meditationens stilla rum.