LINNEA

”Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.” – The Bhagavad Gita

 

Linnea är utbildad lärare i vinyasa och hatha yoga. För henne har yogan varit med sedan barnsben. Hon har spenderat längre perioder i Indien där hon gjorde sin yogalärarutbildning 2018. Sedan dess har hon levt och undervisat på Hawaii.

För Linnea går yogans betydelse bortom de fysiska positionerna. Yogan och meditationen har för henne blivit ett sätt att komma hem till sig själv och bli medveten om sitt hjärtas signaler. För henne har det varit ett viktigt verktyg för att skapa balans i sinnet och lära sig bli med vän med det som ÄR.

Linnea väver in meditation, pranayama (andningsövningar) och filosofi i sina klasser och anpassar alltid svårighetsgraden efter deltagarna. Välkommen att prova hennes klasser och kliva in i en stunds stillhet.

LISA LALITA

Lisa Lalita är yogalärare i hatha, klassisk kundalini, yin och restorative. Hon har över 400 H yogalärarutbildning med Guru Yogrishi Vishvketu i Indiens Himalya.


Lisa förälskade sig och började praktisera yoga som tonåring. Det var något visst med andningen som lät som havet och känslan av frid. Yoga läker.

Sedan 2014 har Lisa levt mest på resande fot, studerat och arbetat med yoga, healing och shamanism. För Lisa är yoga livets kärlek och i hennes klasser får vi uppleva yogan ur ett helhetligt perspektiv bortom det fysiska och för alla.